Deutsch Nemes Bau Plusz Kft. - Kezdőoldal Cégbemutató Tevékenységek Géppark Aktuális munkák Megvalósult munkák Elérhetőség

Cégbemutató

Engedje meg, hogy cégünket röviden bemutassam.

A Nemes Bau Plusz Kft. kizárólag magyar állampolgárságú magánszemélyek tulajdonában lévő építőipari vállalkozás. A hátunk mögött hagyott egy évtized alatt több mint 10 főt foglalkoztató, önálló irodával és telephelyekkel rendelkező, az építőipar területén ismert, és elismert vállalkozássá nőtte ki magát. Megrendelői igény szerint vállaljuk építőipari projektek teljes körű lebonyolítását – generálkivitelezését - vagy fővállalkozásban történő megvalósítását, az akvizíciós fázistól a létesítmény átadásáig. Cégünk munkáinak legnagyobb részét a földmunka végzése, tereprendezés, szállítás, bontás teszi ki.

Mivel kizárólag magas szakmai ismeretekkel rendelkező, tehetséges, felkészült szakembereket foglalkoztatunk, a kiváló technikai és technológiai háttér garantálják az elvégzett munka minőségét. Alvállalkozóink - akikkel többéves kapcsolat és együttműködés köt össze - mind sokéves szakmai tapasztalattal és felkészültséggel segítik munkánkat.

A tevékenységek végzéséhez szükséges, előírt szakmai jogosultságokkal, engedélyekkel, valamint felelősségbiztosítással cégünk rendelkezik. A biztosítás külön tételeként a bontásokhoz a biztosítás összege 150.000.000,- Ft, mely tartalmazza az esetleges környezetvédelmi károkra nyújtott fedezetet is.

Gépparkunk 100 %-ban tulajdonunkban lévő, nem lízingelt, mellyel az ország egész területén végzünk munkákat. A határnyitás óta az Európai Unió irányában is vállalunk megbízásokat, főként Ausztria területén.

Vevőink elégedettsége a határidők pontos betartásának, az irányító csapat rugalmas gondolkodásának, valamint a piaci igények folyamatos nyomon követésének köszönhető.

A magyarországi piacon elfoglalt pozíciónk jelenleg biztató. A jó minőségnek, szakembereinknek és mobilitásunknak köszönhetően piaci helyzetünk erősödött az elmúlt években. Pozíciónkat erősíti, hogy gépparkunk folyamatosan gyarapszik és korszerűsödik, valamint pénzügyi kondícióink is pozitív irányban mozdulnak el.


GenerálkivitelezésMélyépítés
földmunka
SzállításÉpületbontásDaruzásBetondarálás
?>